Det smarta valet.

Kort om oss

Miljökök grundades i Göteborg men arbetar i hela vårt avlånga land, där vi hjälper människor att bygga sina drömkök från Trelleborg till Kiruna. Miljökök började med att endast tillverka och sälja måttanpassade köksluckor men har med tiden kommit med mer och mer innovativa lösningar och breddat vårt sortiment för att du som kund ska få samma känsla när du väljer våra smarta köksrenoveringar som du köpt ett helt nytt kök. Allt ifrån bredare och mer modernt sortiment av köksluckor än vad andra kan erbjuda till bänkskivor av alla material med tillval att köpa underlimmad diskho, måttanpassade stommar, olika smarta lådsystem.


Den moderna vägen till ett nytt kök

Varje år så kastar bara vi Svenskar bort hundratals miljoner kr i material och arbetskostnader för något som inte alltid behövs. Man brukar säga att köket håller sitt utseende ca 15-20 år.Och med detta så menas givetvis inte det att du behöver lägga ner en halv förmögenhet och ha ett hem som är en stor byggplats under två veckors tid när du vill förnya ditt kök. Miljököks koncept är att ge dig som kund en mängd olika alternativ & råd för att hitta rätt lösning som passar just för ditt kök! Vi erbjuder dig som kund allt ifrån ett nytt modernt luckbyte till ett helt nytt helkök.

I köket så är det köksluckorna & lådorna samt även bänkskivor som går ur tiden först när det kommer till slitage och utseende. Dagens nya stommar tillverkas på samma sätt som dom har gjorts i över 30 år , och som du enkelt kan fräscha upp med en burk färg istället för att kasta iväg onödiga pengar på nya stommar.

Därför fokuserar vi på Miljökök att byta ut endast de delar av ditt kök som är i verkligt behov utav det.Ett luckbyte betyder inte att man endast kan byta ut sina befintliga köksluckor & lådor till nya, utan man blir ofta väldigt positiv överraskad när man ser all förändring man kan få i sitt befintliga kök.

Så här jobbar vi

1.

Kostnadsfri offert

Låt dig inspereras av vårt breda & vackra sortiment. Därefter fyller du snabbt & enkelt i vårt offertformulär som du hittar inne på vare produktsida. Vi återkommer sedan till dig med en offert på vad ditt nya kök skulle kosta.

2.

Miljökökspaketet

I din mottagna offert så kommer du få förfrågan om att få kostnadsfritt hemskickat vårt Miljökökspaket. Paketet innehåller den modell du är intresserad utav ihop med alla färgprover så du kan känna och se allting i din egna miljö.

3.

Beställning

Vår support hjälper dig att ta fram dom alla exakta måtten för alla delarna. Vi lämnar alltid en mätförsäkring till dig och lägger aldrig in en beställning innan vi känner oss 100% säkra på varje dels mått.